20 Ocak 2018 Cumartesi

Anunnakiler Antik Uzaylılar mıydı?

















Bu video da Anunnaki konusu 5 madde halinde işlenmiştir.
ilk bölümde Anunnaki  teriminin anlamı işlenmiştir. Yaygın ve yanlış düşüncenin aksine bu ifade de gökten inme anlamı olmadığı gösterilmiştir.

İkinci bölümde antik duvar kabartmalarında görülen tasvirlerin gerçekçi, makul yorumları yapılmıştır. Bu tasvirlerden bazılarında kanatlı uçan diskler görülmektedir. Bazı tasvirleri ise maalesef astronota benzetenler bile var. Sözde astronotların  bileğindeki nesneyi saat olarak yorumlayan çok.  İşte tüm bunların makul açıklamaları yapılmıştır.

Üçüncü bölümde Sümer metinlerinde altın hakkında ne söylendiği başka bir değişle Anunnakilerin altın toplaması iddiasının doğruluğu sorgulanmıştır.

Dördüncü bölümde ilk insanın yaratılışı ve tufan konusu işlenmiştir.  gerçek Sümer akademisyenlerinin görüşleri ile Zecharia Sitchin 'in görüşlerini karşılaştırma imkanınız olacak.

Beşinci bölümde Nibiru konusundan kısaca bahsedilmiş ve bu blogdaki ilgili yazı tavsiye edilmiştir.
Ayrıca yine bu bölümde VA 243 mührü kısaca işlenmiş ve 12. gezegen iddiası değerlendirilmiştir.

Bu video büyük ölçüde "Ancient Aliens Debunked" isimli belgeselden yapılan alıntılarla yapılmıştır.
İngilizceniz varsa videonun orjinalini izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim çünkü:  Bu belgeselde Piramitler, Nazca işaretleri, Hint metinleri , Anunnaki ve daha fazlası incelenmiş.  3 saati aşkın  çok değerli bir video.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder